espanyol

L'Espanyol cessarà Diego Martínez aquest dilluns, per després anunciar Luis García

L'asturià ja ha viatjat a Barcelona per tancar la seva incorporació

Redacció Esport3Actualitzat

Les dues principals apostes del propietari Chen Yansheng l'estiu passat, les incorporacions del tècnic Diego Martínez i el director esportiu Domingo Catoira, poden tenir les hores comptades a l'Espanyol. Tots dos han mantingut una relació tibant al voltant de la confecció de la plantilla.

L'entrenador gallec serà el primer a ser destituït --ja s'han parlat les xifres de la rescissió--, sense especificar el futur de Catoira. L'Espanyol cessarà Diego Martínez aquest dilluns al matí, per després anunciar Luis García a la tarda o nit.

Els mateixos que van mantenir la confiança en el tècnic abans de l'aturada de seleccions poden posar fi al seu trajecte a Cornellà-el Prat. Només acabar el partit de Girona, des del club asseguraven ser conscients de la situació després de les quatre derrotes seguides i veure's amb l'aigua al coll a la classificació.

Luis García, l'idolatrat

L'exblanc-i-blau Luis García, ja a Barcelona per tancar els serrells de la seva contractació, ha estat fins ara al planter del Reial Madrid assumint el càrrec de tècnic del segon filial blanc, l'RSC Internacional FC.

Luis García, quan entrenava el juvenil de la Damm

Anteriorment, l'asturià havia entrenat el juvenil de la Damm. Com a jugador va deixar empremta, l'afició l'idolatra i seria l'aposta sentimental.

Sense opcions queda l'altre nom que s'ha posat sobre la taula, Pepe Bordalás. Sense equip des que el van acomiadar del València, hagués estat l'aposta de l'experiència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut