Rubi encara manté esperances de jugar a Europa la temporada que ve
Espanyol

L'Espanyol manté viu el somni europeu i necessita dues victòries si vol acabar en la setena posició

Els blanc-i-blaus han d'acabar la Lliga amb tres punts més que l'Athletic Club i han de guanyar els dos partits que els queden, contra el Leganés i la Reial Societat

Actualitzat

Quan falten dues jornades perquè acabi la Lliga, l'Espanyol manté viu el somni d'Europa. D'entrada, la victòria vistosa contra l'Atlètic de Madrid va deixar els blanc-i-blaus amb 47 punts a la classificació, és a dir, a tres de l'Athletic Club, que és qui marcava la setena plaça i que encara no havia jugat el seu partit contra el Valladolid.

L'Athletic va perdre contra el Valladolid i continua setè amb 50 punts, només tres més que l'Espanyol, i amb el gol average perdut. Ara, als de Rubi els cal acabar la Lliga amb tres punts més que l'equip basc, és a dir, ha de guanyar els dos partits que els queden contra el Leganés i la Reial Societat i esperar que els de Garitano en perdin un.

La mateixa Reial Societat, Alabès, Eibar i Leganés també opten a la setena plaça. Mentre Rubi persevera, la direcció esportiva ha d'estar atenta al rumb que agafi la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut