Braithwaite, en un partit amb la selecció de Dinamarca
Braithwaite, en un partit amb la selecció de Dinamarca
espanyol

L'Espanyol ja sap si podrà comptar amb Braithwaite per al play-off

El seleccionador de Dinamarca ha fet pública una llista de convocats per a l'Eurocopa que s'esperava amb neguit a Cornellà-el Prat

Redacció Esport3Actualitzat

Respira tranquil l'Espanyol. El pitxitxi de Segona Divisió, Martin Braithwaite, no ha estat convocat amb Dinamarca de cara a l'Eurocopa que començarà el 14 de juny. D'aquesta manera, l'ex del Barça serà la millor arma atacant de Manolo González de cara al decisiu play-off a Primera.

Aquest dijous, el seleccionador Kasper Hjulmand ha anunciat una llista de convocats que s'esperava amb neguit a Cornellà-el Prat, per molt que Braithwaite no hagués aparegut en cap llista nacional des de l'últim Mundial de Qatar. Hjulmand prefereix recórrer a davanters com el veterà Poulsen (RB Leipzig), la jove il·lusió Höjlund (Manchester United) o l'eterna promesa Dolberg (Anderlecht). En defensa, el país campió de l'Eurocopa de Suècia '92 seguirà tenint en el blaugrana Andreas Christensen un dels seus baluards.

 

Un altre espanyolista com Keidi Bare tampoc tindrà inconvenient a disputar les eliminatòries per a l'ascens, ja que el seu nom tampoc figura a la llista d'Albània per a la gran cita d'Alemanya. Dues preocupacions menys.

González només perdrà per uns dies el lateral Omar El Hilali, convocat per l'equip sub-23 del Marroc que ha de preparar els Jocs Olímpic. No obstant això, gràcies a una petició prèvia el jugador tornarà el 6 de juny per jugar el primer partit del play-off.

Anar al contingut