Rubi anima els seus jugadors durant el partit contra el Betis al Benito Villamarín (EFE)

L'Espanyol ha perdut 27 punts en 12 partits on s'havia avançat en el marcador

Els blanc-i-blaus són desens amb 44 punts, a sis de la setena plaça, quan en queden 9 per disputar-se
Actualitzat

L'Espanyol ha dit virtualment adeu a les opcions europees després de l'empat al camp del Betis. Els blanc-i-blaus són desens amb 44 punts, a sis de la setena plaça, quan en queden 9 per disputar-se.

La d'ahir al Villamarín és una pel·lícula que ja s'ha vist massa cops aquesta temporada. Ja són 12 partits en què l'Espanyol s'avança en el marcador i acaba empatant o fins i tot perdent. Els de Rubi han perdut 27 punts després d'anar al davant en el marcador. Està clar que la gran assignatura pendent aquesta temporada és saber tancar els partits quan el marcador és favorable. I els jugadors ho saben, només cal veure els gestos de ràbia i d'impotència després del gol de l'empat de Feddal, al minut 94. L'autor del gol perico, Sergi Darder, però, no hi veu similituds amb altres partits en què els ha pogut passar el mateix.

Virtualment, l'Espanyol no jugarà a Europa la temporada vinent, tot i que matemàticament encara és possible i el vestidor s'hi agafarà mentre quedi alguna possibilitat, encara que sigui per demostrar que en els tres partits que queden lluitaran amb la màxima ambició, com explicava Rubi en la roda de premsa posterior al partit al Benito Villamarín.

Aquest dimarts, els jugadors blanc-i-blaus tenen descans i dimecres tornaran als entrenaments per preparar el partit contra l'Atlètic de Madrid de dissabte a la tarda.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut