Lliga F

Golejada del Barça contra el Granada (10-1) i empat de l'Espanyol al camp del Betis

Un Barça a mig gas goleja el Granada

Un minut i mig ha durat la resistència del Granada al Johan Cruyff. La primera aproximació de les de Pere Romeu ha acabat en gol, amb una conducció de Graham Hansen i assistència a la polonesa Ewa Pajor, que ha marcat amb un xut creuat. Abans dels deu minuts, les blaugranes ja haurien pogut deixar sentenciat el partit amb un parell d'ocasions clares desaprofitades. El Granada ha acabat tancant-se en defensa, i això ha facilitat el domini del Barça però sense espais a prop de la porteria visitant.

Ha estat en una jugada d'estratègia, que ha arribat el dos a zero en el minut 35. Servei de córner i deixada enrere amb el cap d'Alèxia Putellas per la rematada imparable de Marta Torrejón, que precisament avui abans del partit ha estat homenatjada pels seus 20 anys a la Superlliga.

Dos minuts abans del descans, Alèxia Putellas ha fet el tres a zero en transformar un clar penal comès sobre Graham Hansen.

El quart l'ha fet Clàudia Pina, en rematar una centrada d'Ona Batlle en el primer minut de temps afegit. I quan semblava que s'arribaria al descans amb el 4 a 0, una gran jugada de Graham Hansen ha suposat el cinc a zero amb una rematada d'Ewa Pajor. Al descans, el partit ja estava sentenciat.

A la represa, el Granada ha retallat la diferència amb un golàs d'Ornella, que ha superat Cata Coll amb una canonada des de fora de l'àrea. Un golàs, però la resposta blaugrana ha estat contundent: un altre golàs, aquesta vegada en jugada individual, de Fridolina Rolfo. 6 a 1 en el minut 60.

Aitana Bonmatí ha entrat en el minut 61 en el lloc de Vicky, i en la primera pilota que ha tocat ha fet l'assistència perquè Graham Hansen fes el set a un, en el minut 65. El Granada feia aigües per tot arreu.

En el minut 69 ha arribat el 8 a 1, amb una altra rematada d'Ewa Pajor. Hat Trick i cinquè gol en quatre jornades. Aitana Bonmatí ha volgut aprofitar l'estona que ha estat sobre la gespa del Johan Cruyff, i en el minut 78 ha estat l'autora del 9 a 1, amb una jugada individual. En el temps afegit, Alèxia Putellas ha fet el desè amb la transformació d'un altre penal clar comès sobre Kika.

Quarta victòria de les blaugranes en quatre partits, disset gols a favor i només dos en contra.

Betis 0 - 0 Espanyol

Les blanc-i-blaves han empatat a Sevilla en un partit sense gols. Els dos equips tenen els mateixos punts situats just per sobre del descens. Espanyol i Betis s'han enfrontat en un partit amb una primera part sense oportunitats, exceptuant un xut al travesser de Carolina Marín.

A la segona, Chamorro ha perdonat una gran ocasió després d'una mala sortida de la portera del conjunt sevillà. Cap dels dos equips ha demostrat gaire capacitat ofensiva i el marcador no s'ha mogut.