Una acció de l'Espanyol-Sabadell a la Nova Creu Alta (@CESabadell)
Espanyol

L'Espanyol empata al camp del Sabadell en l'últim minut (1-1) i continua invicte aquesta pretemporada

L'uruguaià Gastón Valles ha marcat el segon gol dels pericos en quatre partits disputats, després de l'única diana de Pere Milla en la victòria contra l'Osca

L'Espanyol acumula tres empats i una victòria en els quatre partits de pretemporada disputats fins ara, després de la igualada (1-1) en el duel disputat aquest dimecres a l'estadi de la Nova Creu Alta contra el Sabadell.

S'ha avançat l'equip arlequinat, que en el minut 27 de la primera part ha obert el marcador amb un gol de Javi Delgado. Com en tots els partits de pretemporada, tots dos equips han fet molts canvis i semblava que s'arribaria al final amb l'1-0. En l'últim minut, però, Gastón ha empatat per a l'Espanyol.

El de l'uruguaià és el segon gol dels blanc-i-blaus en la pretemporada, després del de Pere Milla en la victòria contra l'Osca (1-0). Els duels contra el Girona i el Tolosa van acabar sense gols.

Alex Král i Alejo Véliz, a punt

Al partit hi ha assistit els dos nous fitxatges de l'Espanyol, l'eslovac Alex Král i l'argentí Alejo Véliz. Evidentment, no han jugat perquè s'acaben d'incorporar, però han pogut conèixer els nous companys abans d'entrar plenament en la dinàmica blanc-i-blava.