Nico Melamed en una imatge recent (Europa Press)
Espanyol

L'Espanyol comunica les cinc primeres baixes

Un cop confirmat el retorn a Primera, el club blanc-i-blau ja treballa en la plantilla per a la temporada 2024-25

Redacció Esport3Actualitzat

Un cop confirmat i celebrat com cal l'ascens, l'Espanyol ja treballa per planificar el retorn a la màxima categoria. El club blanc-i-blau, per boca del seu administrador delegat, Mao Ye, ja va avisar que continuarà havent-hi limitacions econòmiques a l'hora de configurar la plantilla, però, tanmateix, hi haurà canvis.

En aquest sentit, el club ha comunicat aquest divendres les cinc primeres baixes de cara a la pròxima temporada. No hi ha sorpreses: es tracta de Nico Melamed, Keidi Bare, Óscar Gil, Víctor Ruiz i Keita Balde.

El cas més cridaner és el de Melamed, que va arribar a l'Espanyol amb 13 anys i ha jugat 138 partits amb el primer equip. Acaba contracte i no ha renovat.


També ha tingut força participació Keidi Bare, que ha jugat 119 partits oficials des que va arribar procedent de Màlaga, la temporada 2020-21. Números semblants té Óscar Gil, arribat també a l'estiu del 2020 i amb 114 partits jugats

Víctor Ruiz, per la seva banda, tanca la seva segona etapa amb l'Espanyol, on va arribar per aportar la seva experiència, amb 16 partits jugats. Tampoc ha deixat gaire empremta Keita Balde, que va arribar cedit de l'Spartak de Moscou la temporada passada i tornarà a l'equip rus després d'haver intervingut en 24 partits.

Anar al contingut