Catoira, durant una roda de premsa aquesta temporada
Catoira, durant una roda de premsa aquesta temporada
espanyol

L'Espanyol fa oficial el cessament del director esportiu Domingo Catoira

El club blanc-i-blau tindria lligat el substitut del gallec, incorporat fa un any

Redacció Esport3Actualitzat

A les 7 del matí del dilluns, les 13 del migdia a Pequín, el president i propietari de l'Espanyol, Chen Yansheng, va comunicar a Domingo Catoira que deixava de ser el director esportiu blanc-i-blau. L'endemà, el club ha fet oficial el cessament del gallec. En la seva nota, l'Espanyol no apunta cap nom com a substitut malgrat que el diari As assegurava que  tindria lligat un relleu amb experiència.

Catoira va aterrar a l'Espanyol el maig del 2022 per rellevar el destituït Rufete, però el seu pas per Cornellà-el Prat ha estat marcat per una erràtica planificació de plantilla que ràpidament va provocar recels amb l'exentrenador Diego Martínez. Els dos primers fitxatges que va presentar, Joselu i Oliván, els hauria deixat tancats el seu antecessor, però el primer i únic estiu de Catoira es va saldar amb més d'una trentena de moviments de mercat. La marxa de noms simbòlics, la firma de porters de dubtosa qualitat i la gestió del serial RDT van desestabilitzar l'equip. La inversió de 13 milions a la finestra hivernal va permetre l'arribada de Montes, Pacheco i Gragera, a banda del cedit Denis Suárez, però no va produir els efectes revitalitzants esperats.  

El resultat: de mantenir-se a Primera sense angoixes, a viure un dolorós descens. Una de les últimes decisions de Catoira ha estat avalar l'arribada de Mikel Azparren com a coordinador del futbol base.  

Anar al contingut