Carlos Romero ja ha estat fotografiat amb la samarreta de l'Espanyol
Carlos Romero ja ha estat fotografiat amb la samarreta de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
espanyol

L'Espanyol anuncia l'arribada del lateral esquerre que va emocionar Pacheta

Amb la incorporació de Romero, el club blanc-i-blau ocupa en un sol dia dues vacants defensives de banda, després de l'anunci de Tejero

Redacció Esport3Actualitzat

No hi ha un lateral sense dos. Això deuen haver pensat a les oficines de l'Espanyol quan aquest dimarts han vist que podien anunciar dos nous laterals de cara al retorn a l'elit: Álvaro Tejero al matí i Carlos Romero, a la tarda.

Com el lateral dret vingut de l'Eibar, el valencià de 19 anys, que arriba cedit, va militar a la Segona Divisió la temporada passada, al Vila-real B. Romero, no obstant, ha sumat 7 partits amb el primer equip dels groguets. És un defensa amb recorregut ofensiu i amb bona capacitat per penjar centrades a l'àrea.

De fet, Pacheta s'hi va fixar des del primer dia que va assumir la banqueta del submarí, i aprofitant una lesió d'Alberto Moreno, li va atorgar una primera titularitat a la Lliga. La llàstima per a Romero és que l'etapa de l'experico a Vila-real va ser curta.

El "mercato" perico segueix mirant a Vila-real

L'arribada de Romero potser no serà l'única d'un jugador del Vila-real a l'Espanyol. El club blanc-i-blau també va darrere d'un altre futbolista que acaba contracte el 2025, el migcampista de 32 anys Manu Trigueros.

Anar al contingut