Luis Enrique, en una imatge d'aquesta temporada a París

L'escandalosa golejada de França deixa una mala notícia per a Luis Enrique

No tot van ser alegries en l'històric 14-0 a Gibraltar
Redacció Esport3 Actualitzat

El festí de 14 gols que França va viure contra la feble Gibraltar es va saldar amb un lesionat important del PSG. Luis Enrique perd per al que resta d'any una de les peces imprescindibles del seu projecte a la capital gal·la. Warren Zaïre-Emery, que amb només 17 anys ha passat de promesa a realitat amb el tècnic asturià, es va fer un esquinç de turmell arran d'una dirà entrada d'Ethan James Santos.

El migcampista nascut a Montreuil es va veure obligat a deixar la gespa de Niça al minut 17. Abans ja havia tingut temps de marcar el tercer gol de l'escandalosa golejada. Zaïre-Emery ja no viatjarà a Atenes amb els de Deschamps i estarà de baixa, almenys, fins al 2024. Tot un revés per a Luis Enrique, que no podrà alinear-lo en els decisius compromisos de Champions League contra el Newcastle United, a casa, i Borussia Dortmund, a fora.

L'extècnic del Barça haurà de recórrer a alternatives com Vitinha, Fabián Ruiz o Carlos Soler. El "virus FIFA", que també ha afectat el basc Oyarzabal, els madridistes Camavinga i Vinícius i ha deixat tocat Haaland, també s'ha aturat a la riba del Sena.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut