Roque ha rebut una segona targeta groga injusta i ha estat expulsat (Reuters)
Barça

L'escandalosa expulsió de Vitor Roque al camp de l'Alabès

El VAR no pot entrar a corregir l'àrbitre principal, que ha expulsat Tigrinho per segona targeta groga en una acció més que dubtosa

Redacció Esport3Actualitzat

Nou escàndol arbitral, aquest cop al camp de l'Alabès. Martínez Munuera ha mostrat la segona targeta groga a Vitor Roque, Tigrinho, fet que ha provocat la seva expulsió d'una manera absolutament injusta.

L'acció, que no ha pogut ser revisada pel VAR en tractar-se d'una targeta groga, ha deixat el jove davanter blaugrana completament al·lucinat. Roque ha hagut d'abandonar el camp acompanyat de Lewandowski, que mirava de calmar-lo. El brasiler se n'ha anat als vestidors després de veure dues grogues en només cinc minuts.

Els jugadors blaugranes no se sabien avenir de l'expulsió de Vitor Roque (Reuters)

La polèmica segona groga ha arribat després que Tigrinho s'hagués tocat amb Rafa Marín en una acció que ben bé es podria haver considerat falta del jugador de l'Alabès. El Barça s'ha quedat amb deu a quinze minuts per al final i amb un marcador d'1-3.

Roque, que ha entrat al camp al minut 59, ha marcat un gran gol al 63 i ha estat expulsat al 72, després de rebre dues grogues en cinc minuts.

Rafa Marín treu pit amb les ferides

Les repeticions televisives han deixat claríssim que la segona groga ha estat del tot injustificada perquè Roque no toca Rafa Marín. És més, és el defensor del conjunt de Vitòria qui ha entrat ensenyant els tacs a Roque. Tot i això, el jugador de l'Alabès ha tret pit sobre l'entrada de Roque al seu compte d'Instagram:

 

El Barça recorrerà l'expulsió

Xavi ha confirmat als micròfons d'Esport3 que el Barça presentarà recurs sobre la targeta que ha motivat l'expulsió de Vitor Roque:

Mira el resum amb els gols i la polèmica de la victòria blaugrana a Mendizorrotza:

 

Anar al contingut