La imatge de Zakaria que va ser utilitzada pel CM del Mònaco per enviar els culers "a dormir"

Les xarxes del Mònaco tornen a publicar provocacions al Barça d'inspiració madridista

Reapareixen les piulades burletes que ja van crear malestar després del Gamper
Redacció Esport3 Actualitzat

La casualitat ha volgut que Mònaco i Barça s'hagin enfrontat en dues ocasions en poc més d'un mes, al Gamper i en la primera jornada de la nova Champions. En tots dos casos, el triomf ha caigut del costat monegasc, i també en tots dos casos el community manager de l'equip del Principat ha optat per celebrar les victòries amb piulades d'inspiració madridista.

El gol d'Ilenikhena, el mateix botxí que la temporada passada va provocar una crisi al Barça de Xavi quan militava a l'Anvers, va desfermar l'alegria a les xarxes socials del Mònaco. Entre tanta eufòria, al perfil en castellà del club s'hi van barrejar missatges eufòrics amb provocacions gratuïtes que buscaven tirar sal a la ferida culer. Reincidint amb la clicada d'ull al Madrid --"Club senyor"--, o enviant a dormir els usuaris que treien foc pels queixals.

Paraules burletes que recorden que a l'esport és tan important saber encaixar les derrotes, com gaudir-les amb respecte. Aquest és un recull de les piulades que van seguir la victòria al Gamper del Mònaco. Complicitat amb el conjunt blanc, vacil·lades a Lamine Yamal, n'hi ha per triar i remenar:

 
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut