Oriol Romeu, en una imatge d'arxiu amb el Girona

Les últimes hores de Romeu a Girona: del seu esforç econòmic a les paraules de comiat de Míchel

Un gest del futbolista d'Ulldecona va facilitar la quadratura del cercle del seu traspàs
Redacció Esport3 Actualitzat

S'esperava dimarts, però, finalment, el FC Barcelona i el Girona FC no han fet oficial l'acord per al traspàs d'Oriol Romeu fins aquest dimecres. Tancar els serrells econòmics de l'operació que portarà el d'Ulldecona a tornar a vestir de blaugrana 12 anys després ha necessitat més temps de l'esperat. Calia un desllorigador, que ha acabat sent el mateix futbolista.

La delicada situació financera del Barça ha fet que l'entitat presidida per Joan Laporta busqués fórmules per estalviar-se part dels 4,5 milions d'euros de la clàusula de rescissió. Ho ha acabat aconseguint --el Mundo Deportivo parla que abonarà 3,4 milions-- mitjançant una doble via.

D'una banda, assumirà un terç del sou de Pablo Torre durant l'any que passarà cedit a Montilivi. De l'altra, dona per bo el gest de Romeu de descomptar-se part del salari perquè el club gironí, amb qui volia acabar de la millor manera, ingressés la seva clàusula íntegra. La resta ja és història: Romeu s'ha exercitat amb els seus nous companys abans de pujar a l'avió rumb a la gira americana.

Míchel: "Estic molt content per ell, ha complert un somni"

El de Romeu ha estat l'últim esforç per un equip on la seva empremta perdurarà. Míchel el trobarà a faltar, quasi tant o més que l'afició, però això no li ha impedit dedicar-li unes sinceres paraules d'agraïment. El tècnic madrileny ha desitjat el millor a un dels puntals del gran any del retorn a Primera.

"És una llàstima per a nosaltres, però l'equip té identitat i personalitat per tirar endavant. És un jugador que a mi m'ha fet millor i una persona espectacular que ens ha donat molt. Estic molt content per ell, ha complert un somni. Espero que tingui una temporada molt bona."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut