Gündogan va patir una lletja caiguda davant Rabiot

Les proves mèdiques confirmen que Gündogan podrà jugar contra el Betis

El migcampista, que va abandonar adolorit l'amistós contra França, no s'ha entrenat amb el grup i ha fet feina al gimnàs
Redacció Esport3 Actualitzat

L'alarma Gündogan ha quedat en un ensurt.  El jugador del Barça ha passat proves mèdiques aquest dimecres a la Ciutat Esportiva del Barça i han confirmat que l'ex del City estarà disponible dissabte contra el Betis. Els serveis mèdics de la selecció alemanya ja havien tranquil·litzat el Barça i les proves han confirmat que el migcampista només va patir una forta contusió.

Gündogan no s'ha entrenat aquest dimecres amb el grup i s'ha quedat fent treball al gimnàs. El migcampista va abandonar l'amistós entre Alemanya-França per un cop a la pelvis. Una acció que va fer tornar el fantasma del "virus FIFA", més encara quan el blaugrana, indiscutible en les alineacions de Xavi des de la seva arribada aquest estiu, va marxar del camp capcot.

Gündogan, just després de patir una lletja caiguda davant Rabiot

Rudi Völler, també en la mateixa línia

Les proves mèdiques han seguit la línia del primer diagnòstic del seleccionador alemany. En paraules de l'interí Rudi Völler, "no té res trencat, només un blau". Paraules expressades en acabar el partit que significava la seva estrena com a capità de la "Mannschaft" i el debut de Völler a la banqueta.

L'esquena, de mal record

Quan era jugador del Borussia Dortmund, una lesió en aquesta part del cos el va deixar 14 mesos a la infermeria, un trauma que va estar a punt d'apartar-lo del futbol d'elit. Com recordava en una entrevista: "Vaig veure un cirurgià que volia posar-me un cargol que no m'hauria permès jugar a aquest nivell". Per sort, el tractament triat no va ser aquest.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut