Crnogorcevic amb la seva nova samarreta

Les primeres paraules de Crnogorcevic a la seva nova afició: "No em puc esperar"

La suïssa passa pàgina després del seu dolorós comiat com a blaugrana
Redacció Esport3 Actualitzat

Dimecres es feia oficial que Ana-Maria Crnogorcevic deixava el Barça "dolguda i decebuda" amb l'entitat on ha viscut tres anys d'èxits, dues Champions incloses. La suïssa trigarà temps a digerir que ja no es comptés amb ella després del Mundial, encara que l'argument oficial del club assenyalés la necessitat d'alliberar massa salarial. No obstant això, als seus 32 anys i havent jugat en quatre països diferents, acumula prou experiència per saber que toca fer foc nou. I així ho ha fet.

Només aterrar a la seva nova casa, l'Atlètic de Madrid, Crnogorcevic ha demostrat ser una experta en integrar-se allà on va, com bé saben les culers. Amb les seves primeres paraules ja s'ha posat l'afició "colchonera" a la butxaca:

"L'Atlètic de Madrid és un gran club, estic molt agraïda de ser aquí. No em puc esperar per començar a jugar. Soc una jugadora amb experiència, velocitat, corpulenta i que posa l'equip per sobre dels interessos individuals. Lluitarem per guanyar títols com la Supercopa o la Copa. Tant de bo puguem celebrar alguna cosa enguany. Aupa Atleti"

Superada la vaga que paralitza la Lliga F almenys les dues primeres jornades, l'internacional debutarà de blanc-i-vermell i podrà passar de les paraules als fets.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut