Àlex Valle durant la passada edició del Trofeu Joan Gamper

Novetats al Barça 2024/25: el lateral esquerre escollit per Deco

Algunes posicions van quedant definides, com la del lateral esquerre, on s'incorporarà un jugador descartat la temporada passada
Redacció Esport3 Actualitzat

Alejandro Balde, recuperant-se de la lesió que l'ha tingut apartat pràcticament tota la temporada, és la primera opció per al lateral esquerre. I el seu acompanyant a la branca esquerra de la defensa serà Àlex Valle. El lateral, cedit aquesta temporada al Llevant, és l'escollit per Deco de cara a completar la plantilla la pròxima temporada.

De fet, en una conversa entre el director esportiu blaugrana i el representant del jugador, així se li va traslladar. Àlex Valle serà el lateral esquerre del Barça el curs 2024/25.

S'obre la porta a la seva situació contractual

Valle té, per contracte, fitxa del primer equip l'any vinent. Per aquest motiu ha de ser inscrit abans de l'1 d'agost. En cas de no ser així, la seva clàusula de rescissió cauria dels 8 milions d'euros als 3. Una situació que no preocupa en excés ni el club ni el jugador, tenint en compte que la seva voluntat és la de vestir de blaugrana.

Amb tot, el Barça té a les seves mans la possibilitat d'executar la renovació i augmentar tant la seva fitxa com la clàusula, que pujaria fins als 30 milions d'euros. 

Altres noms propis

Ara bé, la defensa no és l'únic camp de treball de la direcció esportiva. En les darreres hores, el nom del davanter Jaden Philogeane ha tornat a aparèixer. En aquest cas, per veu d'Aucun Ilicadi, propietari del Hull City, l'equip on juga Philogeane. Ilicadi assegura a Talksport que hi ha hagut converses amb el Barça, que l'interès del Barça és real i que caldrà estar atents al que passa amb el jugador i el seu desig de canviar d'aires.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut