Les polèmiques bosses d'Iglesias i Ruibal exposades en un museu de LaLiga
Les bosses de mà de Borja Iglesias i Aitor Ruibal al museu LEGENDS, The Home of Football, presented by LaLiga (@LaLiga)
Futbol

Les polèmiques bosses d'Iglesias i Ruibal exposades en un museu de LaLiga

El Panda i el lateral manresà van ser protagonistes al juny, per rebre una allau d'insults homòfobs després de portar les dues bosses durant un casament

Les famoses bosses de mà, de la polèmica de Borja Iglesias i Aitor Ruibalseran exhibides de manera temporal al museu LEGENDS: The Home of Football, presented by LaLiga. Segons la lliga, l'objectiu és utilitzar la força del futbol per "combatre l'odi en l'esport".

Al mateix comunicat, LaLiga manifesta la seva missió de convertir el futbol en un lloc "més inclusiu i divers". L'objectiu d'aquesta exhibició és denunciar i conscienciar que aquests tipus de missatges no tenen cabuda dins del futbol ni de la societat

Durant el lliurament per part dels jugadors de les bosses, Iglesias destaca la importància de crear espais segurs i Ruibal es mostra agraït per les mostres de suport que estan rebent després del polèmic episodi.

Els jugadors del Betis van ser protagonistes el mes de juny per rebre una allau d'insults homòfobs, al portar dues bosses de mà durant un casament. 

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+
Anar al contingut