El Mònaco amb el trofeu Joan Gamper
El Mònaco amb el trofeu Joan Gamper
Esports

Les piulades madridistes del Mònaco contra el Barça

Piulades del club francès a X van ser preses com un atac pels aficionats blaugranes

Actualitzat

El que havia de ser l'última prova pel Barça abans de començar la Lliga no va sortir com s'esperava. Una contundent derrota per 0-3 va fer saltar totes les alarmes. El Mònaco, equip convidat al partit, va aprofitar els moments baixos del club culer per burxar en la ferida. El compte de l'equip a la xarxa social X va ser un autèntic festival de mofes. I alguns aficionats s'ho han pres com una ofensa fora de lloc i picant l'ullet al Madrid.

Abans de l'inici del partit, el compte dels francesos a la xarxa social X va publicar una imatge dels jugadors tots vestits de blanc per primer cop a la seva història. I, a més, va escriure la paraula "Blanc" amb un cor blanc com a descripció de la publicació. Les sospites de la relació amb el Madrid començaven a aparèixer.

La piulada amb el resultat final de 0-3 va venir acompanyada de "Club Senyor".I amb el trofeu a les mans i tota la plantilla junta, el Comunity Manager del Mònaco va celebrar la victòria amb una frase de l'himne del Reial Madrid: "A triunfar en buena lid, defendiendo tu color". Clucada d'ull a l'equip blanc i acabant de relacionar l'anterior tuit amb el color de la samarreta.

En els altres gols també es van quedar agust comentant "TikiTaka" acompanyat d'un altre cor blanc en un d'ells, i "Just en el blanc" en la darrera piulada, quan tots el culers ja s'havien llançat contra l'equip francès.

Anar al contingut