Neymar, durant un partit amb la selecció del Brasil (Reuters)

Les pitjors hores de Neymar: dues notícies tràgiques en un dia

El futbolista ha perdut una amiga en una operació estètica i ha vist com assaltaven la casa dels seus sogres. Segons mitjans brasilers, volien segrestar la seva filla acabada de néixer
Redacció Esport3 Actualitzat

Ensurt terrible per a Neymar. Uns homes han assaltat aquest dimarts la casa dels seus sogres i, segons han informat mitjans brasilers, la seva intenció era segrestar la dona i la filla acabada de néixer del futbolista. Afortunadament, cap de les dues era a casa en aquell moment.

Els delinqüents han lligat els sogres de Neymar i els han robat bosses, rellotges i joies. La Policia creu que els assaltants han actuat amb l'ajuda d'una veïna de la família, que ja ha estat detinguda.

"Dues molt males notícies"

No ha estat l'únic cop que ha rebut el brasiler aquest dimarts. El futbolista ha fet una publicació a Instagram en què ha informat de "dues molt males notícies". En primer lloc, ha confirmat l'assalt a casa dels seus sogres, i ha tranquil·litzat els seus seguidors informant que es troben bé.

El trist missatge publicat per Neymar a Instagram

En segon lloc, ha lamentat la mort d'una amiga i ha donat el condol a la seva família. La noia, de 29 anys, ha mort en una operació estètica.

Neymar, de baixa per una greu lesió

El futbolista de l'Al-Hilal està de baixa per una greu lesió. Neymar, de 31 anys, es va trencar el menisc i el lligament encreuat anterior del genoll esquerre en un partit de la "canarinha" contra l'Uruguai.

El jugador estarà de baixa probablement fins a final de temporada, en la que és la lesió més greu de la seva carrera.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut