Iñaki Peña durant l'escalfament previ al partit contra el Getafe
Iñaki Peña durant l'escalfament previ al partit contra el Getafe (Reuters)
Barça

Les opcions que Hansi Flick veu en Iñaki Peña a la porteria del Barça

El porter, fins ara suplent de Marc-André ter Stegen, serà titular a El Sadar, però podria veure's relegat a la banqueta si el Barça fitxa un porter

Redacció Esport3Actualitzat

L'ombra del fitxatge de Szczesny plana en l'ambient. I és que Hansi Flick ja ha deixat entreveure que fitxaran un porter per cobrir la baixa de llarga durada de Marc-André ter Stegen. Contra el Getafe va ser titular Iñaki Peña, però l'alacantí podria tornar a la banqueta per deixar lloc al porter polonès. 

De moment, l'entrenador del Barça mostra plena confiança en Peña per defensar la porteria blaugrana. L'alacantí tornarà a ser titular a Pamplona contra l'Osasuna, i Flick no descarta que ho segueixi sent malgrat que es fitxi un altre porter.

"Podria ser, per què no? Ell ho està fent bé. Encara no li han marcat cap gol. Això és bo per a la seva confiança. Té la nostra confiança. Que vingui un altre porter o no... això no canvia res."

Contra el Getafe, Iñaki Peña va deixar la porteria a zero en un partit poc exigent per a ell, però hi va deixar detalls del seu potencial, sobretot, amb una gran aturada en una rematada de l'exblaugrana Carles Pérez. L'alacantí vol seguir demostrant el seu nivell els pròxims partits, abans que li arribi competència a la porteria.

Abans que això passi, Hansi Flick ha lloat la implicació del blaugrana, destacant la "bona connexió" que té amb els seus companys.

"L'Iñaki ha tingut una gran implicació des de l'inici: participava en totes les reunions, en tots els entrenaments... En aquest sentit, està preparat. Però sempre és bo tenir una bona connexió amb els jugadors que estan al teu costat, i en l'últim partit vam poder veure que això va funcionar."


El Barça de Flick, 7 victòries en 7 jornades, pot igualar a El Sadar el rècord del millor inici de lliga del club: el de les 8 victòries del Barça del "Tata" Martino.

Anar al contingut