Una aficionada de l'Espanyol a l'Stage Front Stadium (@RCDEspanyol)

Abonaments al 50%, novetat destacada en la campanya de l'Espanyol per afrontar l'any a Segona

La rebaixa del 50% dels preus respecte el curs passat, la gratuïtat als menors de fins a 10 anys i un incentiu per fidelitat, mesures més destacades
Redacció Actualitzat

L'Espanyol ha presentat la nova campanya d'abonats per a la pròxima temporada. Sota el lema ''No vull deixar de sentir'', el club periquito ha reduït en fins a un 50% el preu dels abonaments tenint en compte el descens a Segona. Aquesta rebaixa respecte el curs passat, la gratuïtat als menors de fins a 10 anys i un incentiu per fidelitat, són les mesures més destacades.

En cas d'assistir al rebatejat com a l'Stage Front Stadium un mínim de 17 partits del curs (aproximadament el 80% dels compromisos), el descompte es mantindrà de cara a la campanya 2024-25, amb independència de la categoria on estigui l'equip. A més, els menors de fins a 10 anys (nascuts entre el 2013 i el 2023) podran abonar-se de forma gratuïta.

Per últim, aquells socis que aconsegueixin portar-ne de nous obtindran un xec regal per valor de 30 euros a l'RCDE Store. Tota una declaració d'intencions del club blanc-i-blau, que vol recompensar el suport rebut durant la temporada i, començar a construir un projecte de retorn a Primera Divisió al costat de l'afició.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut