La presidència a la Federació Catalana de Futbol es tornarà a sotmetre a votació (FCF)
La presidència a la Federació Catalana de Futbol es tornarà a sotmetre a votació (FCF)
Futbol

Les noves votacions a l'FCF tindran lloc el 13 de febrer

La Junta Electoral de l'FCF ha fixat el 13 de febrer com a nova data per a triar president

Les votacions per a triar president de la Federació Catalana de Futbol tindran lloc el dilluns 13 de febrer. La data l'ha fixat la Junta Electoral de l'FCF després que el Tribunal Català de l'Esport dictaminés que calia repetir les votacions celebrades el 22 de maig passat. 

L'òrgan judicial va detectar 175 vots nuls i va resoldre favorablement el recurs presentat per Àlex Talavera, segon classificat als comicis del 22 de maig, superat per només 26 vots pel president sortint, Joan Soteras. El grup encapçalat per Talavera, Els Clubs Primer, i un tercer candidat, Juanjo Isern, havien presentat recursos al TCE.

Després d'estudiar els recursos i recopilar informació de la mateixa Federació, el TCE va entendre que hi havia prou irregularitats documentades als diferents punts de votació per decidir la repetició de les votacions, sense la necessitat de refer el global del procés electoral. 

Les noves votacions tindran lloc el 13 de febrer de forma simultània a les 14 delegacions territorials. L'horari dels col·legis electorals serà de les 10.00 a les 19.00. 

Anar al contingut