La samarreta de Mariona, una de les més cotitzades de l'Arsenal 2024-25 (@ArsenalWFC)

Les noves preocupacions de Mariona Caldentey a l'Arsenal: primer desafiament a cara o creu

Les "gunners" de l'exblaugrana i el PSG treuen el cap per l'abisme de la Champions, en la ronda prèvia a la fase de grups
Guim Fortuny Gimbert Actualitzat

Nova vida, noves preocupacions. La decisió de Mariona Caldentey d'abandonar el Barça després d'una dècada d'èxits per emprendre l'aventura britànica suposava un repte majúscul esportiu. Marxant a l'Arsenal, la davantera deixava enrere el confort i la inèrcia guanyadora del campió de les dues últimes Champions i aterrava a la Lliga més competitiva i igualada.

No obstant això, la Premier femenina, que arrenca aquest cap de setmana, no serà l'únic maldecap de la mallorquina. La primera temporada a Londres ha començat amb un desafiament extra: classificar-se per a la fase de grups de la Champions. La tercera posició de les "gunners" del curs passat les va enviar a la primera ronda de la màxima competició continental.

Després de superar el Glasgow Rangers i el Rosenborg de Trondheim, l'Arsenal s'ha trobat amb un os que haurà de rosegar si vol ser a la fase de grups: el Häcken, un habitual de les darreres edicions. El primer partit, disputat dimecres a Suècia, va acabar amb 1-0 en contra de Mariona, Codina i companyia.

Dijous vinent estan obligades a remuntar si volen continuar vives i justificar la inversió de l'ambiciós projecte londinenc. No situar-se entre les millors seria un cop dur per a la d'Artà, ídola de Meadow Park en temps rècord:

El PSG, un altre club gran en dificultats

Com acostuma a passar cada any, més d'un equip de renom ho passa malament per colar-se a la fase de grups. A banda de l'Arsenal, el PSG, semifinalista de l'edició anterior, haurà de capgirar el 3-1 amb la Juventus. Favorites en problemes, un clàssic de la molt exclusiva Champions femenina.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut