Les jugadores del Camerun protesten contra l'àrbitra per la decisió, condicionada pel VAR, d'anul·lar-los un gol (EFE)
Futbol

Les jugadores del Camerun aturen el partit contra Anglaterra amb les seves protestes contra el VAR

Les jugadores del combinat africà han vist com el VAR feia pujar un gol de les angleses que consideraven en fora de joc i, posteriorment, ha estat al revés: el videoarbitratge ha anul·lat un gol de les cameruneses, justament, per posició incorrecta

Actualitzat

Insòlites imatges les que s'han vist durant el partit de vuitens de final del mundial de futbol femení de França entre el Camerun i Anglaterra, que s'ha disputat aquest diumenge a la tarda. Les jugadores africanes han aturat el partit durant uns minuts mentre protestaven indignades contra la decisió marcada pel VAR d'anul·lar un gol per fora de joc quan perdien per 0-2.

Abans, en el segon gol de les angleses, també s'han viscut uns moments de tensió a sobre de la gespa amb irades protestes per part de les cameruneses en contra de la decisió, també marcada pel VAR, de fer pujar la diana de les de Phil Neuville al marcador quan les africanes consideraven, precisament, un gol en clar fora de joc.

El partit ha acabat amb un 3-0 que ha suposat la classificació d'Anglaterra per als quarts de final del Mundial i l'eliminació del Camerun.

Anar al contingut