Les jugadores del Queens Park Ladies celebrant un gol
Les jugadores del Queens Park Ladies celebrant un gol
Futbol

Les invencibles: les noies angleses que han guanyat una lliga masculina

El Queens Park Ladies ha aconseguit pujar de divisió gràcies a haver guanyat la lliga sub 12

Redacció Esport3Actualitzat

Ni Manchester City, ni Chelsea, ni Arsenal. El Queen Park Ladies és la sensació ara mateix en el futbol anglès. El seu equip infantil (de categoria de 12 anys) femení, de Bournemouth, ha aconseguit la gesta de guanyar la lliga local amb un total de 18 victòries, 4 empats i cap derrota. Tot això, amanit amb 61 gols --és a dir, amb una mitjana de gairebé 3 per partit-- i només 11 encaixats en tot el campionat.

Això per si sol ja seria una proesa... si no fos perquè, a més a més, jugaven en una lliga masculina, a la divisió 3 de la lliga juvenil de Bournemouth, una ciutat al sud d'Anglaterra. Amb el seu equip hi jugaven onze més al campionat, tots ells compostos íntegrament per nois.


Els responsables de la lliga no les tenien totes que haguessin de jugar amb els nois, però l'entrenador de les Queen Park Ladies s'hi va entestar, atès l'alt nivell que mostraven les noies i l'aposta li ha sortit bé. L'any que ve jugaran a la lliga sub 13, però una divisió més amunt, a la 2. El seu fort és l'esforç, segons el seu tècnic, Toby Green:

"Han tingut moltíssima disciplina... s'ho mereixen".


L'heroïcitat d'aquest equip els ha valgut el sobrenom de "les invencibles". Els equips sub 13 ja estan avisats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut