Joan Laporta i Javier Tebas en una imatge d'arxiu
Joan Laporta i Javier Tebas en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Barça

Les floretes de Tebas a Laporta: "No és de Barcelona, és de Bilbao!"

El president de la Lliga ha destacat els esforços del club blaugrana per equilibrar els números: "Va pel bon camí"

Redacció Esport3Actualitzat

És el dia per desvelar el límit del cost de la plantilla esportiva de tots els equips de la Lliga. Per al Barça, i per a la gran majoria, és la xifra que els permetrà marcar un full de ruta per recuperar l'equilibri, el desitjat 1:1 que tant ha lligat de mans i peus el club en els últims mercats de fitxatges. Abans de saber-se, i durant l'acte de presentació del nou àlbum de cromos de Panini, el president de la Lliga, Javier Tebas, ha estat generós amb Joan Laporta.

Qüestionat per les últimes valoracions del president del Barça, Tebas ha definit quina va ser la seva reacció en sentir-lo durant la seva compareixença.

"Laporta no és de Barcelona, és de Bilbao!"

Tot seguit, Tebas ha volgut destacar la feina dels dirigents del Barça. El club continua excedit de fair-play i, per tant, amb força limitacions per inscriure futbolistes en la Lliga.

"És una realitat, han disminuït de manera important la massa salarial i de l'estructura sencera del club. Cada cop van coneixent més bé com funciona el fair-play. Al principi, anaven una mica "peixos". Poden presumir que han fet un esforç important, però encara els queda per arreglar-ho tot. Un club, amb aquest nivell de facturació i de reducció de despeses, va pel bon camí."

Anar al contingut