Marc Soler increpa un càmera del Tour de França
Ciclisme

Les explicacions de Marc Soler després d'increpar un càmera al Tour de França

En el transcurs de la 17a etapa del Tour de França, el ciclista català de l'UAE Team Emirates va perdre els papers amb un dels càmeres de televisió i avui ha volgut donar la seva versió dels fets

Redacció Esport3Actualitzat

Durant l'etapa 17 disputada dimecres, quan faltaven 114 quilòmetres per a l'arribada, un càmera de televisió es va acostar a Marc Soler, que es despenjava del grup. El ciclista català va reaccionar malament a l'apropament del motorista i el va increpar:

"Ets retardat! Tira!"

Des del plató de TVE seguien la retransmissió i no van entendre correctament el comentari. El periodista Carlos de Andrés i tot el seu equip van decidir netejar l'àudio i tornar a escoltar la frase, de manera que ja s'entenien perfectament les paraules de Soler.

Abans de la següent etapa, avui l'equip de TVE ha demanat a Soler les seves impressions sobre aquest moment poc afortunat. El ciclista ha explicat que anava a buscar bidons, i que tenia la moto al mig i li era impossible aconseguir-los. Durant la conversa amb el periodista, Marc Soler ha acusat les xarxes socials perquè "sempre surten les coses dolentes abans que les bones" i ha donat el tema per tancat sense demanar perdó per perdre els papers.

Marc Soler durant l'etapa número 14 (REUTERS/Stephane Mahe)

 

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut