Luis Enrique es lamenta d'una jugada durant el PSG-Girona de Champions
Luis Enrique es lamenta d'una jugada durant el PSG-Girona de Champions (Reuters)
futbol

Les esgarrifances de Luis Enrique quan s'imagina una final de Champions contra el Barça

L'entrenador del PSG destapa, tal com raja, els seus sentiments més íntims

Redacció Esport3Actualitzat

El Luis Enrique més íntim, però també el més histriònic, és el protagonista d'una entrevista en exclusiva de Movistar que la plataforma ha batejat amb un esquer: "No en teniu ni **** idea." Entre altres coses, el programa serveix per saber que el remei que l'entrenador del PSG ha trobat contra l'al·lèrgia és l'"earthing", o caminar descalç per la natura, presenciar com és un atac de fúria seu en una mitja part o saber què va experimentar en l'eliminatòria de Champions contra el Barça.

"Jugar contra el Barça va ser una sensació horrible", explica l'asturià, que va viure el duel de quarts, el de la inoportuna expulsió d'Araujo, amb sentiments contradictoris pel seu passat blaugrana:

"Es va ajuntar tota la part emocional, tornar a casa era una alegria... però fer-ho contra el club que m'ha donat més com a jugador i com a entrenador... va ser una sensació horrible per a la meva dona i els meus fills i horrible per a mi."

Unes paraules que contrasten amb les imatges de Gijón celebrant el pas a semifinals dels francesos envoltat dels seus amb tota efusivitat.

La primavera del 2015 a Berlín Luis Enrique va alçar la seva única Copa d'Europa com a tècnic. A la banqueta del Camp Nou s'hi va passar tres anys, del 2014 al 2017, que se sumen als 8 que va defensar l'elàstica blaugrana com a jugador, del 1996 al 2004. És normal, doncs, que prefereixi imaginar-se jugant la final d'aquesta edició contra un altre rival: "No me la puc imaginar, espero que no passi. Estaria fet un flam...".

Dolces esgarrifances basades només en els sentiments i no pas en el bon moment del Barça de Flick, ja que l'entrevista va tenir lloc abans de l'inici de la present temporada. 

Anar al contingut