La princesa Elionor i la infanta Sofia veient el Gran Bretanya-Espanya d'hoquei herba, aquest diumenge
JOCS OLÍMPICS DE PARÍS

"Les descartades": l'error "republicà" en la narració de l'hoquei herba que es fa viral a l'instant

La xarxa s'omple de comentaris irònics per una confusió tan comprensible com jocosa

Els gols de la meritòria victòria del combinat estatal femení d'hoquei herba davant la Gran Bretanya han arribat al primer quart (1-2). La resta del partit, les deixebles de Carlos García Cuenca, que compta amb quatre catalanes, s'han dedicat a defensar un marcador valuós fortificant la porteria a cada penal córner de les rivals. N'han llançat 13 afegint emoció a un partit del dia 2 dels Jocs que ha permès viure un moment simpàtic durant la narració de RTVE.

En un instant de l'últim quart, les càmeres han enfocat dues espectadores tan il·lustres com la princesa Elionor i la infanta Sofia, darrere del president de la federació estatal d'hoquei, Santiago Deo. Entre l'ombra de la graderia i la tensió dels compassos decisoris del matx la veu de la transmissió ha confós les filles de Felip i Letícia amb "les descartades per avui" de la selecció espanyola. Aquest és el moment:

L'error, tan comprensible com jocós, ha tingut un ressò immediat a les xarxes. Més d'un usuari ha interpretat el moment com una relliscada "republicana":