Irene Paredes i Patri Guijaro amb Vilda (EFE)

Alèxia Putellas es desmarca del 'cas Jorge Vilda'

La primera sessió d'entrenament oberta als mitjans de comunicació no ha mostrat ni rastre de la mala maror originada a la selecció espanyola després que un grup de jugadores hagin demanat la destitució del seleccionador
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Alèxia Putellas

Calma durant la tempesta. Això és el que s'ha pogut percebre durant els 20 minuts oberts als mitjans de comunicació durant la segona sessió d'entrenaments de la selecció espanyola de cara als dos últims partit de classificació per al Mundial. 

Divisió interna dins de la Selecció

Ni rastre, doncs, de la mala maror originada arran de les queixes de diverses futbolistes de la selecció, liderades per dues de les capitanes del Barça, Irene Paredes i Patri Guijarro. Volen la destitució de Jorge Vilda perquè consideren que els entrenaments són poc exigents i que les càrregues de treball i minuts estan mal repartides. També estan descontentes perquè Vilda només confia en un grup reduït de jugadores i que el tracte és fred i distant. Igualment creuen que amb el potencial que tenen com a equip està molt allunyat dels resultats obtinguts. Creuen que sense Vilda, l'equip podria arribar més lluny a les cites internacionals. 

Qui no va participar d'aquesta reunió amb Luis Rubiales per expressar el seu malestar amb Vilda, va ser Alèxia Putellas. La queixa traslladada al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha creat divisió interna dins del grups de jugadores de la selecció. Les del Reial Madrid no estarien d'acord en secundar aquesta 'revolta' contra el seleccionador espanyol.  

Tot i les imatges d'aparent calma durant l'entrenament d'avui, caldrà veure com reacciona la federació espanyola i Rubiales al 'cas Jorge Vilda', que podria tenir els dies comptats.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut