Els jugadors del Barça gaudeixen de la rua
Els jugadors del Barça gaudeixen de la rua (EFE)
Barça

Les altres imatges de la rua: de la samarreta de Kounde al llançament de mòbils

El bany de masses dels blaugranes va permetre immortalitzar una multitud de moments curiosos

Redacció Esport3Actualitzat

Una rua conjunta té molts protagonistes. Uns es presten més que altres, però tant el Barça masculí com el femení van tenir un bany de masses aquest dilluns per celebrar les respectives Lligues.

Tothom volia una foto dels protagonistes, i alguns van anar més enllà, com un nen que va llançar el seu telèfon mòbil a dalt de l'autocar perquè els jugadors es fessin una selfie.

El mòbil va quedar intacte, tant en el llançament del seguidor a Ferran Torres com quan el valencià l'hi va tornar. L'aficionat ja té la foto dels seus ídols i continua tenint telèfon. No va ser l'únic que ho va fer...

 

La samarreta de Kounde

Els looks de Kounde mai passen desapercebuts. Tampoc ho va fer el que portava durant la celebració, obviant la samarreta oficial que portaven tots els jugadors del títol número 27 de Lliga.

Kounde duia al pit una persona ben propera: Ousmane Dembélé. Una samarreta estampada amb la foto del seu company de selecció i un dels seus millors amics al vestidor, celebrant un gol a la final de la Supercopa d'Espanya 2018-2019.

Kounde amb la samarreta estampada de Dembélé

Lewandowski, el més ballador

Malgrat la seva experiència, es notava que al polonès Robert Lewandowski la rua pels carrers de Barcelona li feia molta il·lusió. Va ser el que més ho va exterioritzar, amb moviments de ball de nivell avançat.


Així lluïa l'Arc de Triomf, passades les nou del vespre, des del mòbil de Lewandowski, que segur que no havia fet cap rua tan espectacular a Munic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

 

Un Frenkie pel balcó

Molts barcelonins van tenir la sort de presenciar la rua per sota de casa seva i alguns van exhibir elements blaugranes ben curiosos, com aquest Frenkie de Jong a mida, gairebé, real.


Des dels mòbils dels jugadors i les jugadores

La capitana de l'equip, Alèxia Putellas, és de les blaugranes que més van compartir imatges a les xarxes socials.

 

Els jugadors blaugranes també han mostrat les seves perspectives des de l'autocar, en un llarg però agraït recorregut.

 

 

Anar al contingut