Barça

Les acrobàcies d'Ansu Fati que fan somiar el barcelonisme

El davanter hispanoguineà s'entrena sota l'atenta mirada de Hansi Flick per intentar recuperar el seu millor nivell i guanyar-se la continuïtat al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

La irrupció d'Ansu Fati al primer equip del Barça va suposar una alenada d'aire fresc. Ràpid, habilidós i amb gol, el jove extrem hispanoguineà es va consolidar a una velocitat vertiginosa al primer equip fins a convertir-se en un jove líder que pogués mantenir l'excel·lència en l'atac blaugrana més enllà de Leo Messi. Però una greu lesió va truncar la seva meteòrica carrera. Mesos de rehabilitació i intents de tornar al primer nivell van abaixar les expectatives.

L'estiu del 2023, Ansu va marxar cedit al Brighton & Hove, on no ha tingut la regularitat que li hauria calgut per poder retrobar el seu anterior nivell. Ara, acabada la seva cessió al futbol anglès, el jove jugador ha tornat a la disciplina del Barça amb més ganes que ningú de demostrar que té cabuda a l'equip. 

El davanter ha estat dels jugadors que s'han posat a les ordres de Hansi Flick des del primer dia, mentre el gruix de la plantilla està disputant l'Eurocopa, la Copa Amèrica, preparant els Jocs Olímpics o fent vacances després de participar en algun compromís internacional. I, per les imatges que es desprenen dels entrenaments de l'equip, Ansu està en forma. 

L'última imatge que ha transcendit és aquesta carrera que fa a tota velocitat sense deixar caure la pilota a terra. Són pocs segons, però n'hi ha prou per fer somiar al barcelonisme que el jugador blaugrana recuperarà o s'acostarà al nivell que va exhibir entre el 2019 i el 2020, abans de la greu lesió.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut