La bandera dels Jocs Olímpics hissada del revés
La bandera dels Jocs Olímpics hissada del revés (Reuters)
Jocs Olímpics de París

L'error més viral a l'acte inaugural dels Jocs Olímpics de París

L'espectacle al llarg del riu Sena ha tingut un error humà molt comentat a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

Els Jocs Olímpics de París 2024 han estat oficialment inaugurats amb una cerimònia original que no ha deixat ningú indiferent. Amb el Sena com a principal protagonista, la capital francesa ha donat la benvinguda als més de 10.000 esportistes que competiran els pròxims dies en els Jocs. 

L'acte ha estat marcat per la pluja, que ha aparegut poc després de l'inici de la cerimònia. Una cerimònia que ha durat gairebé quatre hores i que ha tingut de tot: desfilades de les embarcacions, recorregut de la torxa per la ciutat, repàs a la història de França... i un error que s'ha viralitzat ràpidament a les xarxes socials.

La imatge ha arribat quan s'ha hissat la bandera olímpica a l'asta situada a Trocadéro. I és que el militar encarregat de col·locar la bandera s'ha confós i l'ha posat amb les anelles del revés. En la següent imatge es pot veure com la bandera de l'esquerra té dues anelles a dalt i tres a baix.

A l'esquerra, la bandera hissada a París i, a la dreta, la bandera olímpica original

L'error es recordarà com una anècdota enmig d'una innovadora cerimònia inaugural dels Jocs. Un acte que per primera vegada s'ha disputat fora d'un estadi olímpic i que ha deixat un peveter que serà al cel de París durant la celebració dels Jocs Olímpics.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut