L'equip d'artística que s'ha penjat medalla olímpica (EFE)
Jocs Olímpics de París 2024

Or, plata i bronze catalans a la natació artística dels Jocs Olímpics de París 2024

El combinat que compta amb quatre catalanes a les seves files (Iris Tió, Meritxell Ferré, Meritxell Mas i Paula Ramírez) s'ha penjat una medalla de bronze a la rutina acrobàtica, acompanyant al podi els EUA d'Andrea Fuentes, plata, i la Xina d'Anna Tarrés, or olímpic a París

Redacció Esport3Actualitzat

Espanya sortia a defensar la tercera posició aconseguida després de les dues primeres rutines, i amb un gran exercici ha aconseguit atresorar el bronze.

L'espectacular pirueta invertida de l'equip espanyol ha sortit a la perfecció. Les entrenadores del combinat espanyol han saltat d'alegria, conscients que el número havia sortit bé. Ha estat una "performance" excel·lentment treballada que els ha reportat 267.1 punts que les ha situat primeres al marcador global, amb 900.7.

Ni japoneses ni mexicanes han pogut superar l'actuació d'Espanya. El bronze ja estava assegurat a falta de l'exercici dels Estats Units i de la Xina, els equips candidats a endur-se l'or.

L'equip americà, comandat per la vallenca Andrea Fuentes, s'ha endut una valoració de 914 punts i s'ha situat en primera posició momentàniament. Només faltava la Xina de la catalana Anna Tarrés, que ha fet valer el seu paper de favorita. Avui, l'entrenadora que va portar Espanya a la glòria assessora l'equip xinès, or a París 2024.

Un cop acabada la disputa de les medalles, Fuentes i Tarrés s'han fos en una abraçada que han recollit les càmeres:

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut