Leo Messi i Núria Picas reben la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

El davanter del Barça ha estat distingit amb la màxima distinció que concedeix la Generalitat de Catalunya pels seus mèrits esportius i per la seva contribució en projectes de caire social a través de la seva Fundació. La corredora de muntanya, per la seva banda, ha estat reconeguda pel seu "insubornable compromís amb la defensa de la democràcia i les reivindicacions nacionals de Catalunya"
Actualitzat
TEMA:
Messi

Leo Messi rep la Creu de Sant Jordi. El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha lliurat la distinció a les 28 persones i les quinze entitats guardonades aquest any a la gala que s'ha celebrat aquest dijous a la tarda a l'Auditori Fòrum del CCIB a Barcelona

Messi ha jugat tota la seva carrera amb el Barça, club amb el qual ha guanyat fins ara 34 títols, entre ells 4 Copes d'Europa i 10 Lligues. Passa per ser un dels millors futbolistes de la història i ha guanyat cinc Pilotes d'Or com a millor jugador, a més de cinc Botes d'Or com a màxim golejador de les Lligues europees. És l'actual capità del FC Barcelona.

En clau blaugrana, han rebut la Creu de Sant Jordi el mateix Futbol Club Barcelona (1992), l'Agrupació Barça Jugadors (2003), l'expresident Agustí Montal (2004), l'exjugador i exentrenador Johan Cruyff (2006) o l'expresident Raimon Carrasco (2013). Josep Guardiola, aleshores entrenador del Barça, va rebre la Medalla d'Honor del Parlament l'any 2011.  

A més de Messi, també Núria Picas ha rebut la Creu de Sant Jordi. La corredora de muntanya manresana, de 42 anys, ha estat condecorada per la seva excel·lència esportiva en la seva disciplina, a més del seu "insubornable compromís amb la defensa de la democràcia i les reivindicacions nacionals de Catalunya".

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut