Leo Messi després de la derrota contra el Bayern de Munic (Reuters)

Leo Messi hauria rebutjat la proposta del PSG per renovar

El davanter argentí no vol seguir vinculat al conjunt parisenc, segons ha avançat L'Équipe
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

Leo Messi podria tenir la decisió presa sobre el seu futur. Almenys això és el que ha confirmat el mitjà francès L'Équipe, que ha informat que l'argentí s'hauria oposat a firmar la renovació amb el PSG. El contracte de Leo Messi s'acaba el 30 de juny del 2023 i Nasser al-Khelaïfi vol seguir comptant amb el davanter.

Malgrat tot, Jorge Messi, pare del jugador, hauria informat la directiva del club parisenc que no accepten la proposta de renovació. El PSG hauria demanat una rebaixa salarial per complir amb el "fair play" financer, però l'entorn de Messi creu que les condicions no compleixen els requisits pactats. L'Équipe explica que la decisió no és definitiva i que el club estudia una altra proposta.

Al davant s'obririen diferents possibilitats per al futur de Leo Messi. Una de les que més crida l'atenció al davanter, segons ha confirmat ell mateix en més d'una ocasió, és la de jugar a l'MLS, a l'Inter de Miami. Tot i això, la lliga saudita vol apostar fort per aconseguir l'argentí i portar-lo a la mateixa competició que CR7, un fet que impulsaria l'interès d'aquesta lliga arreu del món.

A l'horitzó també hi ha l'alternativa de tornar al FC Barcelona, tot i que encara no hi hauria hagut contactes entre les dues parts per aquest retorn.

ARXIVAT A:
Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut