Messi i família, aquests dies, a l'Aràbia Saudita

Leo Messi es tatua l'escut del Barça a la cama esquerra

Hauria aprofitat el seu darrer viatge a l'Argentina per jugar amb la selecció per culminar un dibuix que ja tenia planificat
Redacció Esport3 Actualitzat

Els tatuatges decoren la pell de molts esportistes, que es graven amb tinta i agulla símbols, referents i amulets que han marcat les seves accelerades ascensions cap a l'èxit. Si el 2015 Leo Messi va encarregar un dibuix inspirat en els vitralls de la Sagrada Família, aquest 2023 s'ha tatuat l'escut del Barça a la seva prodigiosa cama esquerra.

Al seu costat, l'escut de la federació argentina (AFA) amb les tres estrelles, una per cada Mundial. Segons la periodista Vero Brunatti, el futbolista, temporalment apartat de la disciplina del PSG, hauria aprofitat el seu darrer viatge al país sud-americà per disputar un parell de partits amb l'albiceleste per culminar una composició que ja tenia planificada. Picada d'ullet mentre hi ha converses per al seu retorn al Camp Nou o, senzillament, la culminació d'una tasca pendent?

La tercera copa del món argentina aconseguida a Qatar va desfermar el furor de molts dels seus compatriotes per immoratlitzar la fita amb un tatuatge del millor jugador de la competició. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut