Yuriy Vernydub, donant instruccions a la banqueta (EFE)

L'entrenador del Sheriff Tiraspol: de la Champions al front

Yuriy Vernydub, que al setembre va portar el seu equip a un històric triomf al Santiago Bernabéu (1-2), ha viatjat a Ucraïna per enrolar-se al front
Actualitzat
TEMA:
Ucraïna

Yuriy Vernydub va aconseguir fa poc més de cinc mesos una fita històrica: el seu equip, el Sheriff Tiraspol, es va imposar al Reial Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu (1-2), en partit de la Champions. Era un partit corresponent a la fase de grups i, al capdavall, ni va impedir la classificació dels blancs per als vuitens de final ni va permetre a l'equip moldau passar a la següent ronda, però va col·locar el Sheriff i la regió de Transnístria al mapa.

I a Vernydub, de 56 anys, li va donar certa notorietat. Fa poc, però, el tècnic ucraïnès es mostrava més preocupat pel que passava al seu país que pels aspectes esportius. La setmana passada, el Sheriff va caure eliminat a mans del Braga portuguès a la tanda de penals. I el seu tècnic reaccionava davant les primeres notícies d'una ofensiva russa en territori ucraïnès:

"Quan necessitin la meva ajuda, allà hi seré. Jo vaig néixer a Ucraïna i vull donar les meves paraules de suport al poble ucraïnès. Estic orgullós de les persones que s'estan defensant."

Dies després, i aprofitant que la ciutat de Tiraspol és fronterera amb Ucraïna, Vernydub va aparèixer en unes imatges on se'l veia preparat per al combat.

 

Yuriy Vernydub, al centre de la imatge, al front

 

ARXIVAT A:
Ucraïna
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut