Stuani, en un partit amb el Girona (@GironaFC)
Stuani, en un partit amb el Girona (@GironaFC)
girona

L'enigmàtic tuit de Stuani: dard a Romeu o missatge d'autoajuda

La majoria d'usuaris interpreten el text del davanter uruguaià com una reacció a la marxa del pivot d'Ulldecona

Redacció Esport3Actualitzat

La resiliència és la capacitat d'un individu o d'un grup d'adaptar-se positivament a situacions adverses. Que el capità i gran referent del Girona, Cristhian Stuani, hagi piulat aquesta paraula el dia que Oriol Romeu ha passat revisió mèdica amb el Barça, ha donat lloc a diverses interpretacions.

La que es podria considerar majoritària és la que creu que el davanter uruguaià anima el gironisme a refer-se davant la pèrdua del pivot d'Ulldecona, eix gravitatori de l'equip de Míchel. Entre els que ho interpreten així, n'hi ha un bon grapat que van més enllà i hi veuen un retret a Romeu. Recorden quan Stuani va ser temptat pel club blaugrana en un mercat d'hivern i es va quedar a Montilivi. O quan va continuar de blanc-i-vermell tot i el dolorós descens de 2019.

Com gairebé sempre, hi ha una interpretació alternativa. La que considera que la paraula és una referència a la seva situació personal. Stuani va perdre pes i minuts la temporada del retorn a Primera --sense perdre l'olfacte de cara a porteria, amb 10 dianes-- i als seus 36 anys qualsevol pretemporada és una revàlida.

Sigui com sigui, la piulada ha reforçat encara més el vincle entre l'afició de Montilivi i el màxim golejador històric del Girona.

Una mostra de les reaccions d'adoració dels fans del Girona
Anar al contingut