Clement Lenglet amb la samarreta de l'Atlètic
Clement Lenglet amb la samarreta de l'Atlètic. (Foto: EFE)
Barça

Lenglet marxa cedit a l'Atlètic de Madrid

L'acord és per una temporada i no inclou opció de compra

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha formalitzat la cessió del defensa francès Clément Lenglet a l'Atlètic de Madrid per una temporada. L'acord no inclou acord de compra quan finalitzi la vinculació del jugador amb el club matalasser, el 30 de juny del 2025. És la tercera cessió consecutiva del central esquerrà, que en les dues temporades anteriors va militar a la Premier League: primer al Tottenham i després a l'Aston Villa d'Unai Emery. Abans, havia jugat quatre temporades amb la samarreta blaugrana.

Cal més marge salarial

L'operació és un pas, però encara no serveix perquè el conjunt que dirigeix Hansi Flick pugui inscriure Dani Olmo. El Barça continua treballant per tenir més marge salarial i poder fer debutar el jugador egarenc com més aviat millor. Les opcions que li queden són donar sortida a més jugadors, trobar un comprador per a les accions de Barça Vision impagades per Líbero, firmar un nou acord més beneficiós amb Nike o que membres de la junta directiva aportin un nou aval personal a la Lliga, tal com van fer fa dos anys per inscriure Joules Kounde.

Abans de marxar cap a Madrid per passar la revisió mèdica, Lenglet va ampliar la seva vinculació com a culer fins al 2027. D'aquesta manera, a efectes de fair play financer, es va poder repartir tant el seu sou pendent com l'amortització, tot reduint les quantitats corresponents a cada temporada. L'Atlètic assumirà una part important del salari del jugador mentre jugui de blanc-i-vermell.

Anar al contingut