L'enganxada de Xavi amb Arteta després de la derrota del Barça contra l'Arsenal

L'enganxada de Xavi amb Arteta després de la derrota del Barça contra l'Arsenal

Els blaugranes han debutat a la gira americana amb derrota davant l'Arsenal per 3-5
Barça Actualitzat

Xavi Hernández ha mostrat el seu malestar pel nivell d'intensitat que ha exhibit l'Arsenal en aquest primer test de pretemporada del Barça. Els blaugranes, que arribaven amb menys rodatge que els anglesos després de suspendre el partit davant la Juventus per un procés víric, han perdut per 3-5 en el debut a la gira americana.

El tècnic de Terrassa s'ha referit directament a Mikel Arteta.

"Al final del partit li he dit que semblava un enfrontament de Lliga de Campions perquè la intensitat que hi han posat no era normal per a un amistós, però entenc que tothom vol guanyar. Era el nostre primer partit i veníem d'un virus... Per als fans, la Premier League és espectacular."

 

"La nostra no m'ha sorprès, la seva sí. No és normal tanta intensitat ni tantes faltes tàctiques. Tots volem competir, però això és un amistós. Ells estan a un altre ritme d'intensitat. S'han vist coses positives i estic content en general. Resultat a part, les conclusions són positives."

 

La resposta d'Arteta a l'egarenc

"El futbol és dels jugadors, són molt competitius. Estem jugant davant de 70.000 persones i el jugador es rebel·la. No està a les nostres mans, podem tenir les nostres idees. En el moment en què la pilota ha començat a rodar, que ells han marcat, quan han fet una falta..., s'ha vist un canvi."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut