Alcaraz, un jugador temperamental

L'enganxada de Carlos Alcaraz amb la jutge de cadira: "Això no és tenis, són els 100 m llisos"

El tenista murcià supera el francès Giovanni Mpetshi Perricard a la primera ronda del torneig de Pequín, en un partit que ha estat marcat per la discussió sobre la pèrdua de temps per iniciar el joc
Redacció Esport3

Les semblances entre Carlos Alcaraz i Rafa Nadal són més que evidents. El murcià té un cos que recorda el del balear i un estil de joc que també és força comparable. Entre altres recursos, tots dos aprofiten al màxim el temps de recuperació entre dos serveis. Els rivals, sovint, se'n queixen i l'àrbitre ha de marcar el límit.

Aquest divendres, al Torneig de Pequín, la romanesa Raluca Andrei s'ha mostrat estricta i inflexible, i ha decidit aplicar la normativa. En el duel contra el francès Giovanni Mpetshi Perricard, Alcaraz tenia pilota de set i estava a punt de treure, quan la jutge de cadira li ha assenyalat una advertència per haver-se excedit en el límit de temps. La decisió forçava Alcaraz a treure un segon servei, una sanció que l'ha encès. El vigent campió de Roland Garros i Wimbledon aquesta temporada s'ha dirigit a la jutge i ha esclatat.

"Només faltava un segon. Jo no puc jugar a tenis, així. Això no és tenis. Què és això? Són els 100 metres llisos?" 

Alcaraz ha acabat imposant-se per un doble 6-4 i, posteriorment, a la sala de premsa, ha explicat el motiu del seu empipament.

"No hauria d'haver de córrer entre dos punts. Amb 25" no tinc temps per descansar o per anar a la tovallola i fer la meva rutina. Estava una mica enfadat per això."

La romanesa Raluca Andrei va ser protagonista del Torneig d'Acapulco, l'any 2022. En aquella edició va arbitrar la final de dobles, mentre que la seva col·lega Aurélie Torte va dirigir la final d'individuals, completant, per primera vegada en la història de l'ATP, una dupla de dones, jutges de cadira, per als dos partits decisius d'un mateix torneig.

A la segona ronda del torneig, Alcaraz s'enfrontarà al neerlandès Tallon Griekspoor.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut