Barça

L'encàrrec de Víctor Font a Xavi Hernández

Víctor Font ha passat per "Tot costa" per repassar l'actualitat del Barça i el futur del club blaugrana al cap de tres anys de la presa de possessió de Joan Laporta

Redacció Esport3Actualitzat

Tres anys després de les eleccions, el candidat que va acabar per darrere de Joan Laporta el 2021, Víctor Font, que en aquell moment presentava Xavi Hernández com a gran bandera del seu projecte esportiu, dubta quan li pregunten si Xavi Hernández tornaria a ser la seva aposta:

"Si tornaria a apostar per Xavi com a entrenador? La resposta no pot ser ni un sí, ni un no. El Barça potser no juga tant bé com esperàvem però en un club com el Barça no tot depèn de l'entrenador, en aquest cas de Xavi. L'estructura del club ha d'ajudar i és important".

Víctor Font troba a faltar una línia coherent en el projecte esportiu del Barça i és crític amb la política de fitxatges:

 "Ens hem gastat 40 milions en Vítor Roque i no juga. I no s'ha trobat substitut per a Busquets, que era el més necessari aquesta temporada. L'aposta pel planter cau pel seu propi pes. No hi ha alternativa en el moment actual del Barça. Som als quarts de la Champions i ens hem posat segons a la Lliga quan han començat a jugar els més joves."

Font reclama la presència d'un director esportiu:

"En la part empresarial del Barça necessites els millors professionals possibles. Necessites un CEO, per exemple, i fa temps que el Barça no el té. En comptes d'aglutinar talent, el Barça l'està perdent".

"S'han de crear més òrgans de control a la gestió de la directiva".

"No és un problema d'aquesta directiva, fa molts anys que existeixen aquests problemes".

Sobre l'opció de tornar a presentar-se a les eleccions a la presidència del Barça, Font no tanca la porta a tornar-hi el 2026, però matisa que li agradaria també un projecte conjunt amb altres possibles candidats:

 "Si les eleccions fossin demà em presentaria. Crec que Laporta, també".

 

Font ha insinuat que no hi haurà moció de censura:

"No té cap sentit. Si guanyem dos partits, ja guanyarem tots els títols… I si en perdem dos, cal fer fora l'entrenador…"

"Jo somio i més que ningú. Perquè si hi ha una competició que ens fa il·lusió perquè en tenim menys de les que ens mereixem, aquesta és la Champions. I tenim rivals que en tenen més de les que mereixen sense ser el millor club d'Europa. Ara tenim l'equip motivat, especialment els joves. Me'n vaig a París i somio estar a Wembley."

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut