L'alegria indissimulada de Guardiola en veure Eneko
L'alegria indissimulada de Guardiola en veure Eneko
futbol

Emoció de Guardiola en retrobar-se amb un dels seus jugadors del Barça B 17 anys després

Els gestos i les paraules del tècnic de Santpedor delaten la seva alegria per tornar a veure el saragossà Eneko

Redacció Esport3Actualitzat

Poca gent desconeix que la brillant carrera de Pep Guardiola a les banquetes va arrencar al Barça B a la desapareguda Tercera Divisió. En aquella plantilla que va assolir l'ascens a Segona B, hi destacaven noms que han esdevingut llegendes del barcelonisme, com Pedro o Sergio Busquets, però també futbolistes que han tingut carreres més discretes. És el cas d'Eneko Fernández, amb qui Guardiola s'ha retrobat aquesta setmana.

Un retrobament 17 anys després. El moment va tenir lloc quan el tècnic del City estava a punt de ser entrevistat i va descobrir que un dels comentaristes de DAZN seria l'exfutbolista saragossà. Als seus 39 anys, vuit després de penjar les botes al Tudelano per culpa d'una lesió, Eneko s'ha unit recentment al mitjà que té els drets, entre altres, de la Premier League.

"Vam començar a triomfar junts a Tercera i no ens atura ningú." Els gestos i les paraules de Guardiola delaten la seva emoció per tornar a veure Eneko, ex també de l'Alabès, l'Oviedo i el Saragossa, que, com a curiositat fora de l'esport, va adjudicar-se l'onzena edició del programa de talent culinari "MasterChef".

Anar al contingut