Ibrahim Chakir travessa la línia d'arribada de la marató (EFE)

L'emoció de Chakir: "La gent no ho sap, però ho he passat molt malament"

L'atleta català, que ha fet la segona millor marca històrica de la delegació espanyola a la marató olímpica, revela els problemes amb què ha afrontat la prova
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Jocs Olímpics

El català Ibrahim Chakir no ha pogut contenir l'emoció quan analitzava la seva actuació a la marató olíimpica. Una actuació força destacada: amb un temps de 2:11:44, ha estat la segona millor marca històrica d'un representant espanyol en uns Jocs Olímpics. 

L'atleta vilafranquí s'ha emocionat a mitja entrevista i no ha pogut reprimir les llàgrimes. Al final, n'ha explicat els motius: 

"He anat bastant bé, he corregut força bé, això és brutal i ser aquí és una sensació inexplicable (...) Moltes gràcies a la gent que m'ha donat suport (...). Ho he passat molt malament aquests últims mesos (...) Al passat Europeu de Roma hi arribava molt bé, però vaig tenir un accident l'última setmana i em vaig fer una fissura a les costelles (...). La gent no ho sap i molts em criticaven perquè ho havia fet malament a l'Europeu, però no era culpa meva (...). M'he entrenat un mes amb una fissura, però no em volia perdre ni un dia d'entrenament per al dia d'avui".

Segons algunes informacions, la lesió de Chakir li haria provocat una agressió d'un company de pis. Un cop ja recuperat de l'emoció, el corredor català ha volgut focalitzar el seu agraïment cap a una fisioterapeuta soriana que l'ha tractat de manera gratuïta tot aquest temps.  

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut