L'eufòria d'Ortuño després de marcar el gol que ha significat l'ascens de l'Eldenc (EFE)

L'Eldenc puja a Segona en una eliminatòria dramàtica amb el Madrid Castella

L'equip alacantí ha aconseguit l'ascens gràcies a un gol en el minut 114

L'Eldenc ocuparà l'última de les places de la Segona Divisió. L'equip alacantí ho ha aconseguit en una eliminatòria plena d'emocions, en què han hagut d'igualar un 0-2 per forçar la pròrroga i marcar el 3-3 que significava l'ascens i deixava el Madrid Castella a les portes d'assolir-ho.

Després de l'1-1 del partit d'anada, el filial tenia l'obligació de guanyar, ja que va acabar la Lliga en pitjor posició que l'Eldenc, i en cas d'empat a la pròrroga pujaven els valencians --com així ha estat.

Els blancs s'han avançat per partida doble a la primera meitat amb gols de Marín i Dotor, però Nieto i Hernández han igualat el marcador a la segona meitat. A la pròrroga, Arribas ha marcat de penal un 2-3 que el Castella ha celebrat com un ascens, però l'Eldenc, de nou, els ha aixafat la festa amb un bonic gol d'Ortuño en el 114'.

L'Eldenc és l'últim dels quatre equips que puja a Segona Divisió. Aquest dissabte ho va fer l'Alcorcón i abans ho havien aconseguit el Racing de Ferrol i l'Amorebieta.