Espanyol

L'Espanyol resisteix el setge "colchonero" (0-0) i suma el primer punt del curs

Cheddira, en el debut com a blanc-i-blau, ha estat a punt de marcar als sis minuts de saltar al camp. Després de tres jornades, l'Espanyol continua sense veure porteria

• Primer punt de l'Espanyol després de tres jornades de Lliga. Ha estat, però, un punt de mèrit, contra l'Atlètic de Madrid i al Metropolitano (0-0). Cheddira, que ha debutat a la segona part, ha estat a punt de trencar la sequera golejadora dels blanc-i-blaus.
  • L'Atlètic de Madrid no ha tingut miraments en l'arrencada. Ho ha provat Nahuel Molina de lluny, en el minut 5; Julián Álvarez ha topat amb Joan Garcia, en el 7; Samuel Lino l'ha estavellat al pal, en el 7; i Sorloth ha guanyat la posició per rematar de cap, en el 13.
  • L'Espanyol ha sabut resistir el setge "colchonero". En la pausa d'hidratació, Manolo González ha posat les piles als seus futbolistes, i han respost. En l'acció immediatament posterior, Puado ha perdonat el primer gol perico, a dos metres de la línia de gol.
Puado, decebut (EFE)
  • Al descans, Simeone ha fet un triple canvi i ha introduït Griezmann al terreny de joc. El Metropolitano ha celebrat un gol de Riquelme, després d'un mal refús de Joan Garcia. L'acció, però, ha estat invalidada per fora de joc, després de la revisió del VAR.
  • Walid Cheddira s'ha estrenat amb l'Espanyol, en substitució d'Alejo Veliz. Només ha necessitat sis minuts al camp per disposar de la primera ocasió per marcar. S'ha desempallegat de Witsel i ha obligat a intervenir Oblak.