Càlida abraçada entre Fermín i Pedri en un entrenament del Barça (FCB)

L'avi de Fermín abandona el madridisme: el moment més entranyable

La sèrie estrenada per Barça One que analitza, des de dins, la temporada passada descobreix el costat més familiar de l'andalús
Redacció Esport3 Actualitzat

La dita assegura que a la vida es pot canviar de tot menys d'equip. Però per un net es fa el que calgui. La sèrie estrenada aquesta setmana per Barça One que ensenya des de dins alguns passatges del curs passat revela una conversió ben entranyable.

En l'última temporada de Xavi a la banqueta, una de les notícies positives va ser la irrupció de Fermín. El jove migcampista d'El Campillo va passar de viure una cessió al Linares de la Primera RFEF, a ser una de les estrelles de la gira nord-americana. Posteriorment, la projecció ascendent li va permetre acabar la Lliga com un dels jugadors més en forma del vestidor i col·leccionar Eurocopa i or olímpic en un mateix estiu. Arguments més que sobrats per enviar una càmera dels mitjans del club per mostrar el Fermín més íntim i familiar.

En una escena que s'ha fet viral, l'internacional conversa amb la seva àvia mentre es menja un plat de llenties estofades. Els dos protagonistes valoren l'esforç del futbolista, que va marxar de casa de "chiquitito": "Ha valgut la pena." És aquí quan el diàleg permet descobrir una altra de les recompenses d'haver arribat a l'elit blaugrana. L'àvia recorda que a la família sempre han tingut sentiment barcelonista, amb una excepció. "El que és del Madrid és l'avi", assegura. No obstant, el 16 del Barça la fa rectificar educadament: "Ja s'ha canviat."

I mentrestant l'avi què feia? Ho escoltava tot en un discret segon pla. Fermín López Marín, la millor definició del que és ser un crac humil. Segur que amb les llenties de l'àvia, i una mica de repòs, superarà les lesions que li estan aigualint l'inici del nou curs.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut