Els jugadors de l'Arsenal abracen Raya en el debut de Champions de l'Arsenal
Els jugadors de l'Arsenal abracen Raya en el debut de Champions de l'Arsenal (Reuters)
lliga de campions

L'aturada de l'any: David Raya es vesteix d'heroi per salvar l'Arsenal

El porter català dels "gunners" ha protagonitzat una de les accions més espectaculars de la primera jornada de la Lliga de Campions

Redacció Esport3Actualitzat

L'Arsenal de Mikel Arteta ha empatat (0-0) en el seu debut en la nova Champions League contra l'Atalanta. Però, si hi ha hagut un protagonista del partit, ha estat el porter del conjunt anglès: David Raya. El de Pallejà, que va començar la seva trajectòria a la UE Cornellà, ha estat clau en l'empat del seu equip a Itàlia per aconseguir el primer punt de la fase de grups de la Lliga de Campions.

Al minut 51 de partit, el jugador de l'Atalanta, Retegui, llança des dels onze metres després d'una pena màxima sobre Éderson. David Raya, recent campió de l'Eurocopa i especialista aturant penals, intueix les intencions del davanter italià a la seva dreta i para el xut. Però l'espectacularitat de l'acció arriba quan Retegui agafa el rebuig, remata la pilota amb el cap i Raya torna a aparèixer sobre la línia per aturar la segona oportunitat i vestir-se d'heroi.

Encara que el partit ha finalitzat en empat, els aficionats de l'Arsenal ja poden gaudir de tenir un heroi al seu equip després de l'actuació d'aquesta nit a Bèrgam. Els gunners han mostrat el seu orgull pel porter català al compte a X de l'equip londinenc.

Ara, l'Arsenal ja es pot focalitzar en el partit de diumenge contra el Manchester City, en el que serà un nou duel entre Pep Guardiola i Mikel Arteta a les banquetes.

 

Anar al contingut