Griezmann i Morata celebren l'empat (EFE)

L'Atlètic tira de caràcter per tombar un Feyenoord desacomplexat (3-2)

Un doblet de Morata i Griezmann, de xilena, certifiquen el triomf dels colchoneros. L'Atlètic es col·loca líder del grup E. A Glasgow, la Lazio guanya amb un gol de l'exblaugrana Pedro en l'últim sospir (1-2)
Redacció Esport3 Actualitzat
  • L'Atlètic de Madrid és el nou líder del grup E de la Champions. Li ha arrabassat la primera plaça al Feyenoord després de superar-lo per 3 a 2. El campió dels Països Baixos ha estat valent al Metropolitano, i fins i tot s'ha avançat en dues ocasions, però ha marxat sense premi i molest amb l'arbitratge del francès Letexier.
  • Simeone ha hagut d'improvisar un onze condicionat per les moltes baixes, i especialment en defensa. Se n'ha aprofitat el Feyenoord. Ueda ha trobat forat entre els centrals i ha provocat el primer gol visitant després d'un doble rebot en Oblak i Mario Hermoso. Ha estat una carambola.
  • El 0-1 ha deixat mig grogui l'Atlètic de Madrid, però ha tingut la fortuna d'equilibrar la balança gràcies al gol de Morata. L'acció ha estat revisada al VAR. Saúl, en fora de joc, ha forçat a intervenir un defensa rival, que ha fet l'assistència involuntària cap al davanter colchonero. Malgrat tot, l'àrbitre l'ha concedit.
  • El campió dels Països Baixos no s'ha deixat intimidar. En una acció d'estratègia s'ha tornat a avançar. Oblak ha pogut evitar la primera rematada de Hancko, però no pas la segona. L'1 a 2 ha disparat els nervis al Metropolitano.
Hancko ha fet saltar la sorpresa (EFE)
  • En l'últim instant del primer temps, però, Griezmann ha resolt un embolic dins de l'àrea amb una rematada de xilena. Ha estat un càstig excessiu per al Feyenoord després d'un primer temps meritori.
  • L'Atlètic no ha necessitat ni dos minuts de la segona part per capgirar el marcador. Ha repetit Morata, gràcies a una centrada mil·limètrica de Nahuel Molina. Griezmann estava en fora de joc, però l'àrbitre no ha dubtat a donar validesa al 3 a 2.
  • El Feyenoord, malgrat tot, no s'ha rendit. Stengs ha topat amb Oblak, i Paixao, un malson per a Nahuel Molina, ha fregat el gol en un parell d'ocasions. El porter eslovè, de fet, ha estat providencial desviant un bon xut de Minteh al minut 95.
Pedro dona vida a la Lazio (Reuters)

Pedro, heroi a Celtic Park

• La Lazio, de retruc, s'ha beneficiat de la derrota del Feyenoord. S'ha col·locat en segona posició del grup després de vèncer el Celtic a domicili (1-2).
  • Ha estat providencial l'ex del Barça Pedro González, amb un gol de cap al minut 96. Abans s'havia avançat el Celtic per mitjà de Furuhashi i Matías Vecino havia igualat per als italians.